Frøken Hermansen prøver vannfaste

Frøken Hermansen har bestemt seg for å prøve en 3-dagers vannfaste, da hun har lest masse om alle fordelene med dette, og skal ta en skikkelig "rens" av kroppen. Kroppen kan ikke reparere seg selv så lenge den også bruker energien på å forbrenne mat.
Hun begynte onsdag kveld ca kl 18 og tenkte å holde på til lørdag kveld.

Dag 1. Torsdag.
Sto opp som vanlig. Dro på jobb. Drakk vann, og en kopp te. Drakk mer vann. Tisset, tisset, drakk vann, og tisset. Hoppet over lunsj.
Hadde egentlig ikke så lyst på mat. Dagen gikk egentlig ganske bra. Drakk mer vann.
Dro hjem fra jobb. Ba sønnen lage middag til seg selv. Han gjorde ikke det, men dro på Uno X og spiste der. Like greit.
Frøken Hermansen la seg på sofaen, så på The handmaid's tale. Satt på balkongen. Drakk god te. Drakk vann, Tisset, tisset, drakk vann og tisset. Ingen hodepine. Tok litt salt og litt D og C vitamin som hun hadde lest var lurt. Skulle lese bok. Begynte å synes synd på seg selv. Klokka 20 var sultfølelesen borte. Så på nyheter kl 21. Begynte å synes synd på seg selv. Holdt på å sende melding til mange for å få medlidenhet. Gjorde ikke det. Følte seg deppa. Bestemte seg for å legge seg tidlig.

Dag 2. Fredag
Det gikk greit på jobb. Drakk vann og tisset masse. Drakk litt te, ingen kaffe. Merket at hun hadde lyst på salt eller " noe" som ikke bare var vann. Skeiet ut med en kopp varm buljong til middag og fikk dekket saltbehovet. begynte å bekymre seg litt for hjertet og leste om bivirkninger av vannfaste. Men følte ikke noe galt med kroppen. Tok litt vitaminer og litt himalayasalt. La seg tidlig for å slippe å tenke på det.

Dag 3. Lørdag.
Sov lenge. Ventet lenge med å stå opp. Drakk vann og te og litt kaffe, og mer vann og mer vann.
Dagen gikk greit, følte seg mye lettere enn før, og kjente fremdeles ikke noe galt noe sted. Heller ingen hodepine. Skulle passe hund, og var ikke forberedt på at hundens eier kom med en form med nystekt hjemmelaget vegetarlasagne ca kl 17. DA ble det vanskelig. Så på klokka i to timer før fasten ble brutt med en liten bit lasagne, og så en liten bit til og en liten bit til da hun så at det gikk bra.

Konklusjon:
Var absolutt ikke så vanskelig som hun trodde. Følte seg veldig lett etter tre dager. Usikker på hva vekttap ble, men det var jo mest vann uansett. Ingen problem å begynne å spise igjen. Tenkte at dette vil jeg gjøre oftere, men kanskje ikke tre dager i strekk. Litt usikker på hva slags effekt det egentlig hadde, men det var en befrielse å innse at man ikke MÅ ha mat hele tiden, og at man ikke dør av å drikke vann i noen dager. Fikk heller ingen store behov for å kaste innpå noe spesielt etter tre dager.
Frøken Hermansen gikk rett på 3-dagers vannfaste uten å trappe ned på noe først, og følte ikke at det var noe problem. Kanskje fordi hun har nok å ta av på kroppen :-)





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !