HVORDAN OVERLEVE VINTEREN DEL 1: VITAMIN D !!!!!

Frøken Hermansen syns det er helt jævlig å bo i Norge mellom oktober og mars. Helt sant. Joda, Norge er et fint land og alt det der. Vi har tak over hodet og mat på bordet og stemmerett og en del likestilling og ytringsfrihet og MYE som andre ikke har. MEN.. Vi har drittvær og lite dagslys, og lite livslyst og lite sexlyst, og det er mørkt når man går til jobb, og mørkt når man går hjem igjen.

HUSK VITAMIN D i store doser hvis du har D-vitaminmangel, og i litt mindre doser hvis du ikke har D-vitamin mangel. Sjekk gjerne hos lege for sikkerhets skyld, men TA D-VITAMIN.

Når Frøken Hermansen ikke tar nok D-vitamin så blir hun frustrert og sur og vil flytte til Syden og aldri komme tilbake. Hun klager på for små vinduer på jobb og at sola er på feil side av bygget de få dagene den skinner. Hun tror rett og slett at hun skal dø. Hun vil si opp jobben, selge leiligheten, kjøpe restaurant i Egypt og aldri komme tilbake. Hun går i hi, møter ikke folk, syns synd på seg selv, går opp 5 kilo, og kommer ut igjen i mars og hilser på verden.

Når hun TAR nok D-vitamin, så ser hun at det kanskje er fornuftig å beholde både leilighet og jobb en stund til, og hun møter folk innimellom, syns vinduene på jobben er ok, og trenger ikke å flytte med en gang i dag. Hun klarer å tenke klart og ser at hvis hun tar en eller to uker fri i januar et sted hvor det er sol, så kan hun overleve denne vinteren også.

Det er ikke tull at D-vitamin mangel forandrer deg. Og at nok D-vitamin gjør deg til litt mer menneske når mørket er som verst.

OG sliter du veldig om vinteren, så anbefales både Goa i India, og Hurghada i Egypt som alternativer til den altfor oppbrukte Gran Canaria. Og ingen av stedene er dyre å reise til, i tillegg til at det er SINNSYKT billig å leve begge steder. ANBEFALES! ANBEFALES! ANBEFALES!


GOA , INDIA

ORANGE BAY , HURGHADA , EGYPT

GOA, INDIA

ORANGE BAY , HURGHADA, EGYPT

GOA , INDIA
HURGHADA , EGYPT 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !