EGYPT 2019, Strendene i Hurghada

Det finnes flere måter man kan bo på i Hurghada. Du kan bo på All Inclusive hotell som mange turister gjør. Du kan bo på hotell med frokost, eller uten måltider, eller du kan bo i leilighet, gjennom for eksempel Airbnb. Hotellene har fantastiske strender, og i Hurghada kan du snorkle nesten hvor som helst og se et fantastisk liv under vann.
Bor du i leilighet kan du på noen hoteller betale for dagpass hvis de har kapasitet, dette må du sjekke i resepsjonen når du kommer.
Det finnes også mange strender der du kan betale et gebyr for å komme inn og leie en solseng og å bade, og det finnes åpne " offentlige" strender du kan gå til som ikke har solsenger, men hvor det kanskje også er lokale som bader, så man kanskje bør tenke litt på hva man har på seg og hvordan man oppfører seg. Hurghada har ikke EN lang strand, men mange mange små adskilte, og du finner garantert en eller flere favoritter.  Mahmya Beach er veldig fin men ikke langgrunn. Her er det solsenger med deilige madrasser og håndkler, vann er inkludert og det er store puter man kan sitte i, og man kan røyke vannpipe hvis man vil det. De har restaurant med stor meny. Inngangspenger var i Sep 2019 400 egyptiske pund som tilsvarer 200 NOK, men Frøken Hermansen prutet ikke, og de fikk nok litt dårlig samvittighet for da regningen kom, med våruller og to drikker, så ble prisen 170 NOK. Så ja, man bør kanskje prute noen steder. Noen av strendene selger visst også ukespass for ca 700 NOK men dette ble ikke testet denne gangen.
Public beach i Hurghada. Ta med snorkelmaske! 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !