Frøken Hermansen og nakne damer på Instagram

Altså, ikke noe vondt om alle som elsker kroppen sin, og alle som absolutt ønsker å vise den fram i undertøy og bh, og truse og treningstopp, og med magetopp og uten topp, med og uten flesk, før og etter, etter og før, med valker og uten valker, med bukse dratt opp, og med buksa halvveis dratt opp, med fleksing av magefett, og uten fleksing av magefett. Det er mulig det er sånn man blir glad i kroppen sin, ved å slenge den på Instagram hver eneste dag, sånn at andre også skal kunne elske den kroppen de har, uansett hvordan den ser ut.

Ok, så la oss si at sosiale medier ikke fantes. Hvor skulle alle disse damene få vist fram kroppen sin etter hvert måltid, og hver bidige dag hele året? Hvordan skulle man fått andre folk til å like kroppen sin hvis vi ikke kunne vise vår egen i undertøy på Instagram, hvor det oppfordres til å synes at både overvekt og usunne valker er vakkert? Er det ikke sånn at det i hovedsak er Instagram og sosiale medier, og bilder av damer i undertøy, som gjør at damer og jenter misliker kroppen sin in the first place? Og at verden i en ung jentes hode hadde vært mye vakrere UTEN alle disse å sammenlikne seg med hver dag?

Frøken Hermansen har slitt med vekta hele livet. Og ja, man kan si at man skal elske seg selv uansett, og til en viss grad og i perioder, så gjør man det, men når man blir eldre er det helsa som kommer først. Man vil være frisk,  sunn, og leve så lenge som mulig i en kropp som ikke er eldre enn seg selv. Og da kan man ikke elske usunt fett og usunne valker som faktisk kan være en fare for helsa. 

Hurra for alle som stråler i undertøy på Instagram. Hurra for at man viser kroppen sin til hele verden uten å tenke på eller bry seg om hvem på denne planeten som ser den, for det er ikke nødvendigvis bare de 15000 følgerne man har i en offentlig profil som ser deg i undertøy. Det er også gamle griser i kjellerleiligheter som runker, og det er barn på andre siden av verden som får sine første nakensjokk av skandinaviske damer som flasher det meste offentlig. 

Nei, mulig at Frøken Hermansen har blitt en gammal gretten kjerring, men sånn helt ærlig så er det sånn at de damene hun beundrer mest i verden har hun aldri sett i undertøy. Kanskje til nød i en badedrakt på ferie med mannen.  De damene hun beundrer mest, stråler MED klær som passer til den kroppen de har.



Store deler av verden rister på hodet av at man flasher boobs og bellyfat til alle på planeten. Ja, vi ble født nakne. Men Gud mente ikke at vi skulle gå nakne i Nord-Europa om vinteren. 

Frøken Hermansen har lyst til å være en som turner heads av helt andre grunner enn valker på magen som stappes inn i en trang bukse som man har kjøpt for å skjule nettopp de valkene på magen som man gjerne viser fram. 

"She turned heads, with all her clothes on. Imagine that"




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !