Lørdagskveld på Gardermoen

Middagen fortært mens det er fotball på tv. Norge taper mest sannsynlig. Couscous og lam. Frøken Hermansen har ingen klager å komme med på maten på karantenehotellet. Skulle bare mangle egentlig. Hun har reist med vilje og selv om det ikke regnes som nødvendig hos grensekontrollen, så var det veldig nødvendig for henne, og hun var også fullt klar over konsekvensene og er sitt ansvar bevisst. 

I dag har hun sett på Cobra Kai på Netflix og mimret tilbake til Ralph Macchio og Karate Kid som var hennes første store kjærlighet. Hun har tatt på neglelakk to ganger, tatt bilder av fugler i trærne utenfor, sortert 4 smykker på mange måter, og vurderer å legge seg i badekaret etter kampen selv om Rituals-såpa ikke lager skum :-) Hvis hun var sjef for Clarion, så ville hun solgt badebombe, sudoku-blad, ansiktsmaske og grønn algesmoothie på roomservice. Det kunne de tjent bra på. 

Hun har begynt å kjede seg veldig på dag 2. I morgen skal hun testes igjen, og forhåpentligvis kan hun reise hjem tidlig på mandag og jobbe hjemmefra mens hun er i karantene, og teste seg på dag 7 igjen for å slippe ut i samfunnet igjen. Krysser fingre og tær!! 








Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !